Jednotlivé vitaminy, minerály

Informace

Novinky

Na erekci - doplněk stravy
Vitamin K2 90 kapslí + Cornella Crunchy Muesli Bar 50g - choco-banana Zobrazit větší

Vitamin K2 90 kapslí

DS99921457

Nový produkt

Zcela nový vitamín K2 extrahovaný pomocí speciální technologie z pokrmu natto – fermentovaných sojových bobů. Vitamín K je spojován především s procesem správného srážení krve, má však vliv i na další oblasti spojené s kondicí kardiovaskulárního systému. Především je jeho účinek spojen s procesem uvolňování vápníku do kostí, kam patří, a nikoli do krevního oběhu, kde se u ukládá v cévách. Mimo jiné má také vliv na oblast insulinové sensitivity. Produkt je určen pro všechny jedince zaměřené na: Kondici kardiovaskulárního systému Insulinovou sensitivitu Kondici a pevnost kostí Vitamín K a kardiovaskulární systém Je prokázána souvislost mezi dlouhodobým nedostatkem vitamínu K a zvýšením ukládáním vápníku v cévách. Ty jsou pak méně a méně pružné, až může po čase dojít k rozvoji vážného problému – cévy musí být kvůli správnému proudění krve pružné a schopné se stahovat a roztahovat. Tím nejvážnějším problémem je buď ischemická choroba srdeční nebo onemocnění periferních tepen, typicky na nohách nebo chodidlech. Vitamín K a srážení krve Vlastnosti vitamínu K souvisí s činností speciálních druhů proteinů, které ve spojení s kolagenovými vlákny produkují krevní sraženiny – ty zabrání krvácení a vytvoří takzvaný thrombus, velkou krevní sraženinu, která se později promění v novou tkáň. Vitamín K a inzulinová sensitivita Čím méně jsme citliví na hormon inzulin (který je vyplavován po každé konzumaci především sacharidů), tím více jej potřebujeme, abychom udrželi stabilní hladinu glukózy v krvi. Klesající inzulinová sensitivita postupně může vést až inzulinové rezistenci, která je průvodním jevem vzniku diabetu typu 2. Vlastnosti vitamínu K souvisí s činností speciálních enzymů, které nárůst inzulinové sensitivity brzdí. Čistota produktu Všechny složky jsou 100% aktivní Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50 % tablety) Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou SLOŽENÍ obsahuje: Vitamín K, obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza), alfalfa (Tolice vojtěška), spirulina, borůvka DÁVKOVÁNÍ užívejte 1 - 2 kapsle denně s jídlem, nebo dle doporučení lékaře. Balení obsahuje 45-90 dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti. Těhotné a kojící ženy užívání konzultujte s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Vhodné pro vegany. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí. Extrahováno z natta (připraveného ze sójových bobů fermentací prostřednictvím Bacillus subtilis). Netestováno na zvířatech.

Více informací

Více informací

Zcela nový vitamín K2 extrahovaný pomocí speciální technologie z pokrmu natto – fermentovaných sojových bobů. Vitamín K je spojován především s procesem správného srážení krve, má však vliv i na další oblasti spojené s kondicí kardiovaskulárního systému. Především je jeho účinek spojen s procesem uvolňování vápníku do kostí, kam patří, a nikoli do krevního oběhu, kde se u ukládá v cévách. Mimo jiné má také vliv na oblast insulinové sensitivity.

Produkt je určen pro všechny jedince zaměřené na:

  • Kondici kardiovaskulárního systému
  • Insulinovou sensitivitu
  • Kondici a pevnost kostí

Vitamín K a kardiovaskulární systém

Je prokázána souvislost mezi dlouhodobým nedostatkem vitamínu K a zvýšením ukládáním vápníku v cévách. Ty jsou pak méně a méně pružné, až může po čase dojít k rozvoji vážného problému – cévy musí být kvůli správnému proudění krve pružné a schopné se stahovat a roztahovat. Tím nejvážnějším problémem je buď ischemická choroba srdeční nebo onemocnění periferních tepen, typicky na nohách nebo chodidlech.

Vitamín K a srážení krve

Vlastnosti vitamínu K souvisí s činností speciálních druhů proteinů, které ve spojení s kolagenovými vlákny produkují krevní sraženiny – ty zabrání krvácení a vytvoří takzvaný thrombus, velkou krevní sraženinu, která se později promění v novou tkáň.

Vitamín K a inzulinová sensitivita

Čím méně jsme citliví na hormon inzulin (který je vyplavován po každé konzumaci především sacharidů), tím více jej potřebujeme, abychom udrželi stabilní hladinu glukózy v krvi. Klesající inzulinová sensitivita postupně může vést až inzulinové rezistenci, která je průvodním jevem vzniku diabetu typu 2. Vlastnosti vitamínu K souvisí s činností speciálních enzymů, které nárůst inzulinové sensitivity brzdí.

Čistota produktu

  • Všechny složky jsou 100% aktivní
  • Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50 % tablety)
  • Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
  • Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
  • Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

SLOŽENÍ

obsahuje: Vitamín K, obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza), alfalfa (Tolice vojtěška), spirulina, borůvka

DÁVKOVÁNÍ

užívejte 1 - 2 kapsle denně s jídlem, nebo dle doporučení lékaře. Balení obsahuje 45-90 dávek.

Upozornění:

Nevhodné pro děti. Těhotné a kojící ženy užívání konzultujte s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Vhodné pro vegany. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí. Extrahováno z natta (připraveného ze sójových bobů fermentací prostřednictvím Bacillus subtilis). Netestováno na zvířatech.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: