Hořčík je jeden z nejdůležitějších prvků v lidském těle. Hořčík má...
Pro zdraví vašich kloubů Magnéziový Olej Flexi Spray je kombinací...
DS90350217
Nový produkt
+ Zero coconut sugar je Kokosový cukr získávaný z nektaru květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi. Kokosový cukr je tradičním sladidlem v celé jihovýchodní Asii. Základní surovinou pro jeho výrobu je sladký nektar z květů kokosových palem, který se získává naříznutím celého palmového okvětí. Nektar je pak velmi pomalu zahříván, čímž se z něj postupně odpařuje voda. Výsledkem celého procesu jsou pak drobné hnědé krystalky velmi příjemné sladké chuti s karamelovým podtónem. Chuť kokosového cukru se však může během roku lehce měnit v závislosti na sklizni a poddruhu palmy, z níž je vyráběn. Kokosový cukr má glykemický index 35 (GI), což je nižší hodnota než u třtinového cukru nebo sirupu z agáve. Je tedy velmi vhodný pro diabetiky. Je velmi bohatý na minerály (K, Mg, Zn, Fe), což příznivě působí na elektrolytovou rovnováhu lidského těla. Kokosový cukr také obsahuje 14 aminokyselin a množství vitaminů - B1, B2, B3, B6 a C (23,4mg/100g ! ). Kokosový cukr pomáhá udržovat stálost vnitřního prostředí, podporuje imunitní systém a působí blahodárně na celý organismus. Kokosový cukr lze používat jako plnohodnotnou náhradu za jakékoli sladidlo. Co je LSP® + ZERO? LSP® + ZERO jsou nejčistší potravinové doplňky všech dob. Pouze jedna složka - bez jakýchkoliv přísad, zaručuje nejlepší možnou kvalitu. Díky výrobě in-house v naší laboratoři v Bonnu, můžeme zajistit přesné řízení výroby. Speciální plnicí stroj vždy zajistí, že nemůže dojít k žádné kontaminaci, což je důvod, proč jsme vyrobili všechny produkty z LSP® + ZERO. Tím, že je zaručena absolutní čistota bez jakéhokoliv znečištění, jsou tyto produkty velice vhodné pro sportovce, ale i alergiky s důrazem na nejvyšší možnou čistou a kvalitu. SLOŽENÍ obsahuje: 100% cukr z nektaru kokosového květu Výrobce drží v německu mimo jiné certifikace o dodržování těchto parametrů: bez ozáření bez GMO dle normy EU 1829/2003 bez obsahu Melaminu bez obsahu Pesticidů dle normy EU 396/2005 produkty bez obsahu BSE/TSE Kosher produkty benefity +ZERO : jen jedna složka žádné přísady bez barviv bez sladidel bez přidaného cukru bez přidaných příchutí bez hormonů bez gelatiny pouze z garantovaných, čistých surovin DÁVKOVÁNÍ Ideální ke slazení a dochucování. Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití.
Skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
+ Zero coconut sugar je Kokosový cukr získávaný z nektaru květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.
Kokosový cukr je tradičním sladidlem v celé jihovýchodní Asii. Základní surovinou pro jeho výrobu je sladký nektar z květů kokosových palem, který se získává naříznutím celého palmového okvětí. Nektar je pak velmi pomalu zahříván, čímž se z něj postupně odpařuje voda. Výsledkem celého procesu jsou pak drobné hnědé krystalky velmi příjemné sladké chuti s karamelovým podtónem. Chuť kokosového cukru se však může během roku lehce měnit v závislosti na sklizni a poddruhu palmy, z níž je vyráběn. Kokosový cukr má glykemický index 35 (GI), což je nižší hodnota než u třtinového cukru nebo sirupu z agáve. Je tedy velmi vhodný pro diabetiky. Je velmi bohatý na minerály (K, Mg, Zn, Fe), což příznivě působí na elektrolytovou rovnováhu lidského těla. Kokosový cukr také obsahuje 14 aminokyselin a množství vitaminů - B1, B2, B3, B6 a C (23,4mg/100g ! ). Kokosový cukr pomáhá udržovat stálost vnitřního prostředí, podporuje imunitní systém a působí blahodárně na celý organismus. Kokosový cukr lze používat jako plnohodnotnou náhradu za jakékoli sladidlo.
Co je LSP® + ZERO?
LSP® + ZERO jsou nejčistší potravinové doplňky všech dob. Pouze jedna složka - bez jakýchkoliv přísad, zaručuje nejlepší možnou kvalitu. Díky výrobě in-house v naší laboratoři v Bonnu, můžeme zajistit přesné řízení výroby. Speciální plnicí stroj vždy zajistí, že nemůže dojít k žádné kontaminaci, což je důvod, proč jsme vyrobili všechny produkty z LSP® + ZERO. Tím, že je zaručena absolutní čistota bez jakéhokoliv znečištění, jsou tyto produkty velice vhodné pro sportovce, ale i alergiky s důrazem na nejvyšší možnou čistou a kvalitu.
SLOŽENÍ
obsahuje: 100% cukr z nektaru kokosového květu
Výrobce drží v německu mimo jiné certifikace o dodržování těchto parametrů:
benefity +ZERO :
DÁVKOVÁNÍ
Ideální ke slazení a dochucování. Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití.
450 Kč
411 Kč
500 Kč
250 Kč
308 Kč
301 Kč
901 Kč
601 Kč
380 Kč
401 Kč
1 395 Kč
750 Kč
550 Kč
607 Kč
366 Kč
441 Kč
601 Kč
500 Kč
607 Kč
596 Kč
445 Kč
401 Kč
496 Kč
550 Kč
340 Kč
250 Kč
1 852 Kč
394 Kč
820 Kč
390 Kč