Rostlinné přírodní produkty

Informace

Novinky

Na erekci - doplněk stravy
+ Zero coconut sugar 1000g + Cornella Crunchy Muesli Bar 50g - choco-banana Zobrazit větší

+ Zero coconut sugar 1000g

DS90350217

Nový produkt

+ Zero coconut sugar je Kokosový cukr získávaný z nektaru květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi. Kokosový cukr je tradičním sladidlem v celé jihovýchodní Asii. Základní surovinou pro jeho výrobu je sladký nektar z květů kokosových palem, který se získává naříznutím celého palmového okvětí. Nektar je pak velmi pomalu zahříván, čímž se z něj postupně odpařuje voda. Výsledkem celého procesu jsou pak drobné hnědé krystalky velmi příjemné sladké chuti s karamelovým podtónem. Chuť kokosového cukru se však může během roku lehce měnit v závislosti na sklizni a poddruhu palmy, z níž je vyráběn. Kokosový cukr má glykemický index 35 (GI), což je nižší hodnota než u třtinového cukru nebo sirupu z agáve. Je tedy velmi vhodný pro diabetiky. Je velmi bohatý na minerály (K, Mg, Zn, Fe), což příznivě působí na elektrolytovou rovnováhu lidského těla. Kokosový cukr také obsahuje 14 aminokyselin a množství vitaminů - B1, B2, B3, B6 a C (23,4mg/100g ! ). Kokosový cukr pomáhá udržovat stálost vnitřního prostředí, podporuje imunitní systém a působí blahodárně na celý organismus. Kokosový cukr lze používat jako plnohodnotnou náhradu za jakékoli sladidlo. Co je LSP® + ZERO? LSP® + ZERO jsou nejčistší potravinové doplňky všech dob. Pouze jedna složka - bez jakýchkoliv přísad, zaručuje nejlepší možnou kvalitu. Díky výrobě in-house v naší laboratoři v Bonnu, můžeme zajistit přesné řízení výroby. Speciální plnicí stroj vždy zajistí, že nemůže dojít k žádné kontaminaci, což je důvod, proč jsme vyrobili všechny produkty z LSP® + ZERO. Tím, že je zaručena absolutní čistota bez jakéhokoliv znečištění, jsou tyto produkty velice vhodné pro sportovce, ale i alergiky s důrazem na nejvyšší možnou čistou a kvalitu. SLOŽENÍ obsahuje: 100% cukr z nektaru kokosového květu Výrobce drží v německu mimo jiné certifikace o dodržování těchto parametrů: bez ozáření bez GMO dle normy EU 1829/2003 bez obsahu Melaminu bez obsahu Pesticidů dle normy EU 396/2005 produkty bez obsahu BSE/TSE Kosher produkty benefity +ZERO : jen jedna složka žádné přísady bez barviv bez sladidel bez přidaného cukru bez přidaných příchutí bez hormonů bez gelatiny pouze z garantovaných, čistých surovin DÁVKOVÁNÍ Ideální ke slazení a dochucování. Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití.

Více informací

Skladem

460 Kč s DPH

Více informací

+ Zero coconut sugar je Kokosový cukr získávaný z nektaru květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.

Kokosový cukr je tradičním sladidlem v celé jihovýchodní Asii. Základní surovinou pro jeho výrobu je sladký nektar z květů kokosových palem, který se získává naříznutím celého palmového okvětí. Nektar je pak velmi pomalu zahříván, čímž se z něj postupně odpařuje voda. Výsledkem celého procesu jsou pak drobné hnědé krystalky velmi příjemné sladké chuti s karamelovým podtónem. Chuť kokosového cukru se však může během roku lehce měnit v závislosti na sklizni a poddruhu palmy, z níž je vyráběn. Kokosový cukr má glykemický index 35 (GI), což je nižší hodnota než u třtinového cukru nebo sirupu z agáve. Je tedy velmi vhodný pro diabetiky. Je velmi bohatý na minerály (K, Mg, Zn, Fe), což příznivě působí na elektrolytovou rovnováhu lidského těla. Kokosový cukr také obsahuje 14 aminokyselin a množství vitaminů - B1, B2, B3, B6 a C (23,4mg/100g ! ). Kokosový cukr pomáhá udržovat stálost vnitřního prostředí, podporuje imunitní systém a působí blahodárně na celý organismus. Kokosový cukr lze používat jako plnohodnotnou náhradu za jakékoli sladidlo.

Co je LSP® + ZERO?

LSP® + ZERO jsou nejčistší potravinové doplňky všech dob. Pouze jedna složka - bez jakýchkoliv přísad, zaručuje nejlepší možnou kvalitu. Díky výrobě in-house v naší laboratoři v Bonnu, můžeme zajistit přesné řízení výroby. Speciální plnicí stroj vždy zajistí, že nemůže dojít k žádné kontaminaci, což je důvod, proč jsme vyrobili všechny produkty z LSP® + ZERO. Tím, že je zaručena absolutní čistota bez jakéhokoliv znečištění, jsou tyto produkty velice vhodné pro sportovce, ale i alergiky s důrazem na nejvyšší možnou čistou a kvalitu.

SLOŽENÍ

obsahuje: 100% cukr z nektaru kokosového květu

Výrobce drží v německu mimo jiné certifikace o dodržování těchto parametrů:

  • bez ozáření
  • bez GMO dle normy EU 1829/2003
  • bez obsahu Melaminu
  • bez obsahu Pesticidů dle normy EU 396/2005
  • produkty bez obsahu BSE/TSE
  • Kosher produkty

benefity +ZERO :

  • jen jedna složka
  • žádné přísady
  • bez barviv
  • bez sladidel
  • bez přidaného cukru
  • bez přidaných příchutí
  • bez hormonů
  • bez gelatiny
  • pouze z garantovaných, čistých surovin

DÁVKOVÁNÍ

Ideální ke slazení a dochucování. Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití.

28 dalších produktů ve stejné kategorii: